pirmdiena, 2010. gada 29. marts

Vai partijas mainīs orientāciju?

Pēc manas mazās mikroaptaujas par vālēšanām, nācu pie slēdziena - politiskajām partijām jāmaina orientācija! ;-) Pie tam ļoti steidzami. Varbūt tieši tāpēc uzrodas savādas partijas un apvienības ar vēl neredzētiem nosaukumiem: "13. janvāra partija", "Par prezidentālu republiku", apvienība "Vienotība" utt. Doma ir skaidra - vēlme iekļūt nākamajā Saeimā!
Bet... Ar kādiem solījumiem pielabināt tautu? Jau tagad ir redzams ko kurš sola un ko kurš nav izdarījis...Manā aptaujā "Par ko tu balsotu, ja vēlēšanas būtu 27.martā?" atklājas, ka 39% atdotu balsi tam, kas labāk samaksātu! 26% nebalsotu vispār un tikai 35% balsotu vai nu par labēji vai kreisi orientētiem politiskiem spekiem. Kaut arī dalībnieku skaits nebija visai liels, tas tomēr liek aizdomāties par to, ko politiķi ir izdarījuši ar saviem vēlētājiem. 
Nevienai no septiņām Saeimā esošajām partijām nav ar ko lepoties. Bet tauta jau sākusi ienīst visus politiķus, kas pielikuši rokas Latvijas izlaupīšanā. A. Kalvītis tālredzīgi noziedēja tālēs zilajās, kaut kur Dienvidamerikā (ceru ka kanibāli viņu apēdīs)... Citi liekuļi vēl cer uz atkārtotu snauduļošanu Saeimā uz nākamajiem četriem gadiem. Ceru, ka tā vieta būs restota istaba uz 25 gadiem par valsts izlaupīšanu lielos apmēros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...