trešdiena, 2010. gada 17. marts

JL priekšvēlēsanu kampaņa "karstie solījumi"

"Jaunā Laika" (JL) Rīgas domes frakcijas priekšsēdis un vēlēšanu kampaņas vadītājs Edgars Jaunups jau ir uzsācis priekšvēlēsanu kampaņu "karstie solījumi". Viņš uzdrošinājās apgalvot, ka nodokļi netiks celti ne pirms, ne arī pēc vēlēšanām. Vēl vairāk, E. Jaunups pat pieļauj domu par nodokļu samazināšanu...
Nu bet šādi solījumi tak risinas ik katru četrus gadus. Vai tiešām E. Jaunups ir tik naivs, ka cer kārtējo reizi apmuļķot tautu? Tikko viņš (viņi) kļūs par "tautas kalpiem" visi solījumi tiks aizmirsti akurāti uz četriem gadiem. Vēl nekad neatceros gadījumu, ka kāds priekšvēlēšanu solījums tiktu izpildīts. Ak jā... Vai tas nebija JL, kas solīja neaiztikt pensijas pirms pašvaldību vēlēšanām ;-)? Pēc visām šīm izdarībām man rodas pamatotas šaubas, vai partijas devīze tiešām ir: gods kalpot Latvijai.
Kas tikai nav solījuši - Kalvītis, Šķēle, Godmanis, Šlesers... Kādas tik partijas nav stāstījušas par savām saulainajām idejām. Bet tikko ir izvēle starp tautu un pašu solītāju, tā viennozīmīgi tauta tiek ignorēta. Paša kabata ir svarīgāka. Ir novērots, ka cilveks būdams pliks un nabags kļūst par deputātu, tad ļoti īsā laikā tiek pie skaistas villas. Bet ja šis cilvēks ir bagāts, tad kļūst vēl bagātāks.
;-)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...