sestdiena, 2010. gada 20. marts

Pērkamie!


Un atkal jauna diena, saulīt spīd, pavasaris ir atnācis... Bet politiķi ir tie paši vecie, kas visiem pēc kārtas čakarē smadzenes.
Šī raksta zvaigzne ir Ints Dālderis, kultūras ministrs bez jebkādas kultūras ;-) Īsts nenovērtējams dārgakmenis Valda Dombrovska komandā. Nu ko lai saka, Tautas Partija (TP) pameta V. Dombrovska vadīto valdību. Bet valdība TP iezāģēja ar dažu projektu apturēšanu. Nez kurš no viņiem ir riebīgāk uzvedies.
Ak jā, mēs tak runājam par I. Dālderi. Viņš tak ir no TP un kultūras ministra portfeli saņēma pateicoties savas partijas piederība. Un kāda bija pateicība? Viņš iekoda sava saimnieka rokā, kas viņu baroja... Šausmas. Bet tas tak ir tik rksturīgi mūsdienu politiķiem. Amatos ielien būdami partijā, bet pamet grimstošu kuģi lai amatā noturētos! Un tā rīkojas arī kultūras ministrs!!! Viņš lūk esot īstais speciālists, viņš nav aizstājams... Manuprāt viņš ir pelnījis izmešanu uz ielas.
Bet iemesli laikam ir meklējami krīzē. Ja viņam būtu dūša pamest silto un ērto krēslu, tad laikam tak nāktos iestāties bezdarbnieku rindā ;-) Un tad tak būtu jāsavelk josta...
Laiks padomāt par rudenī gaidāmajām vēlēšanām. Vai vispār ir vērts ziedot savu laiku šo pērkamo un korumpēto politiķu dēļ...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...