sestdiena, 2010. gada 11. septembris

Atklāta vēstule Buldozeram, jeb Rīga asarām netic...

Maskava... Atvainojiet, Rīga asarām netic, Buldozera kungs! Sāpīgi, vai ne? Bet kas pie tā vainīgs? Vēlētājs? Papus? Varbūt mamma? Bet varbūt visa sabiedrība, kas pret Tevi sazvērējusies? Bat varu derēt, ka Tu pareizo atbildi nezini, neredzi un nedzirdi...
Tu apgalvo, ka kārtējo reizi esi atradis n-tos tūkstošus darbavietu!? Bet Tavs šefs misters U apgalvo to pašu. Tad kuram ir taisnība? Kurš no jums abiem melo? Bet varbūt neviens nemelo. Man nāk prātā tie daudzie tūkstoši "simtlatnieku", kas šobrīd vergo pašvaldībās. Vai tās gadījumā nav tās Tavas radītās darbavietas, Buldozer?
Esmu dzirdējis, ka Tu, Buldozer, esi arī kristietis. Tiesa, nav īsti saprotams kādai reliģijai Tu tici. Tu neesi ne katolis, ne luterānis, ne baptists, ne arī pareizticīgais... Spriežu pēc tā, kā Tu sevi pasniedzi Doma baznīcā š.g. 8 augustā. Tu izskatījies tā kā apmaldījies. Ak jā... Tu tak esi no Alekseja Lejajeva vadītās "Jaunās Paaudzes"! Savāda izvēle cilvēkam, kas studējis Latvijas Kristīgajā akadēmijā. Tu droši vien prāto, uz ko es tēmēju? Visam pamatā ir nauda, Buldozer. Mani interesē, kā tu tiki pie tā, kas Tev pieder? Vai tiešām ar godīgu darbu, strādājot par Ls 300 mēnesī? Tam neticu ne es, ne tie kam Tu to gribi iestāstīt. Buldozer, vai Tev ir zināmi desmit baušļi pēc kuriem dzīvo kristieši? Buldozer, vai Tev ir zināms, ka Tu ar savu mantkārību un varaskāri pārkāp jau pašu pirmo Dieva bausli?
Padomā par to...

2 komentāri:

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...