svētdiena, 2010. gada 21. marts

Kreisie zvejo balsis...

 Beidzot no ziemas miega ir pamodušies arī Saskaņas Centrs (SC). Un tā vien liekas, ka kāds gudri pačukstējis - studenti esot vērtīgi balsotāji. Tikai interesanti, kas notiks pēc tam, kad rudens vēlēšanas būs beigušās? Tad kādus pāris gadus (līdz pašvaldību vēlēšanām) varēs īpaši nesatraukties ne par studentiem, ne par pensionāriem, ne par vēlētājiem vispār. 
Tas jau paliek tik smieklīgi absurdi, ka gribas vai kliegt: beidziet tak tautu uzskatīt par stulbu!  Un tomēr politiķi tā domā. Nils Ušakovs jau nav vienīgais, kas ar saviem paziņojumiem uzsāk priekšvēlēšanu kampaņu. Skumji tikai tas, ka par saviem vēlētājiem viņi atceras pusgadu pirms mandātu termiņu beigām.
Bet ko viņi var apsolīt tiem 200000 cilvēku, kas palikuši bez darba. Vai ar sēdēšanu zālienā būs paēduši? Varbūt Jaunais Laiks (JL) domā, ka ar nodokļu samazināšanu pietiks, lai cilvēki nemirtu badā? Vai Latvijas Pirmā partija/Latvijas ceļš (LPP/LC) atkal solīs 50000 darbavietu? Vai no solījumiem kādam būs labāk? 
Tad kad cilvēki sāk uzdot jautājumus politiķiem un prasa atbildes, viņi tos nedzird, viņi tos ignorē. Ceru vienīgi, ka saprāta balss uzvarēs.

1 komentārs:

  1. Kamēr vēlēšanas nebeigsies, šie āksti visu laiku solīs un pārsolīs viens otru.

    AtbildētDzēst

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...