piektdiena, 2010. gada 23. aprīlis

Absolūtās Šausmas politikā, jeb (AŠ)²

Dzīvojam raibi un krāsaini. Laikam tas ir pateicoties pavasarim, kad sāk plaukt lapas un ziedēt puķītes. Tas pats laikam notiek ar politiķu aktivitātēm. Tie kas vēl nesen snauda ziemas miegā, pēkšņi pamožas un sāk savu darbību ar tādu sparu, ka gribot negribot sāc pievērst uzmanību notiekošajam. 
Viens no dīvainakajiem paradoksiem joprojam saistas ar Jāni Maizīti, kas pēdējo divu nedēļu laikā pamanījies saistīt nedalītu sabiedrības uzmanību. Pat A. Šlesers (LPP/LC) nevarēja neizteikties par šo zvaigzni. Visdīvaināk ir vērot V. Vīķes-Freibergas un G. Ulmaņa azartu vācot parakstus. Tad nu rodas jautājums... Kā interesēs viņi strādā? Savās? Varbūt tautas? Neticu cilvēku nesavtīgumam bez izdevīgiem nosacījumie sev. Viens izskaidrojums varētu būt - abi eksprezidenti ir parādā pateicību J. Maizītim, jeb vienkārši dzēš kādu senu parādu...
Rodas aizdomas, ka mūsu jaunā cerība "Vienotība" izmanto J. Maizīti par tvaikoni, ar kuru nostum malā visus politiskos pretiniekus. Atklāta blasošana jau ir laba lieta, bet ja to pārvērš par ieroci, tad tas tik labi neliekas. Šeit var saost, maigi izsakoties, nepatīkamu smaku. Princips jau ir vienkāršs - mēs (JL) zināsim kas ir pret mums un kas ir par mums. Tas ir tas pats vecais vēzītis jaunā glītā iepakojumā. Iztulkot? Lūdzu! Kas nav ar mums, tas ir pret mums un Latvijas Republiku.
Otrs no dīvainajiem paradoksiem ir visiem labi zināmais TP un LPP/LC pārošanās rituāls, kā rezultātā šķiet radīsies viens unikāls bēbītis ar vārdiņu (AŠ)². Bet kad viņi pievienos sev "Par Labu Latviju", tad visticamāk ies vaļā tāda reklāmas kampaņa, kādu vēl neesam redzējuši. Jo visu jau noteiks finanses. Jo vairāk bagātu partiju sačupojušās, jo lielāka naudiņa apvienību kasēs uzradīsies. Jāsaka, ka LPP/LC tas jau ir otrais laulību līgums. Nemaz ne tik sen atpakaļ, jaunā partija LPP sapārojās ar veco, pulveri izšāvušo, gvardi LC (Latvijas Ceļš). Un kurš gan neatceras LC unikālos solījumus savas pastāvēšanas laikos? Neiedziļināšos visos sīkumos, bet vārdi bija tik skaisti, ka gribējās vai apraudāties... Neticat? Varat ielūkoties "Centrālās vēlēšanu komisijas" mājaslapā. Un pēc tam kad laulību ceremonija bija sekmīgi izpildīta, radās kārtējā unikālā programma, kurā daudz skaistu, sirdi plosošu vārdu. Ja atceraties, tad vēl pavisam nesen LPP/LC pašvaldību vēlēšanās solīja "debesmannu" un "medu ar pienu" katram rīdzeniekam. Bet kur ir šī atdeve, dāmas un kungi? Jūs varat mani palabot, bet es tiešām neredzu neko no tā, ko A.Šlesers solīja. Un nevajag atgādināt, ka uzvarēja SC ar N. Ušakovu priekšgalā. N. Ušakovs te ir tikai (un ne vairā) peška lielā spēlē. Kas notiks tagad, kad LPP/LC aprīs TP? Elementāri! A. Bērziņš (exLC) un I. Godmanis (exLC) sabučosies ar A. Šķēli (TP), un aizmirsīs vecos pāridarījumus. Kara cirvis tiks norakts uz visiem laikiem.  Tātad šie četri "musketieri" sadomāja pārvērst Latviju par savu privātīpašumu, kur katrs dancos pēc viņu stabules. Vai tiešām iesim balsot par šo drausmo četrinieku? Absolūtās Šausmas ((AŠ)²)! Viņi tak ne reizi NAV uzņēmušies atbildību par tiem mēsliem, ko ir savārījuši Latvijā.


Starp citu, vai Rīgas Domes kungiem (N. Ušakovam un A. Šleseram) kauns nav samazināt sev algu par dažiem desmit latiem? Pie tādām algām kādas saņemat, pavisam mierīgi varējāt atteikties no 50% un arī tad jums būtu par daudz, ņemot vērā jūsu privāto biznesu un intrigas...
Padomājiet par to...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...