otrdiena, 2010. gada 27. aprīlis

Ir portāls "ir"!

Gan jau ka daudzi pamanīja, ka no laikraksta "Diena" aiziet daudzi talantīgi žurnālisti ar Sarmīti Ēlerti priekšgalā. Tagad, kad ir uzradies ilgi gaidītais žurnāls "ir" un žurnāla interneta versija www.ir.lv, man protams radās vēlme aplūkot šo portālu tuvāk. 
Sākumā izturējos piesardzīgi. Vēroju tur esošos dialogus, vēroju personas kas tur uzturējās jau no pirmās dienas. Secinājums nebija iepriecinošs. Tur esošā publika ir akli paklausīga un vienota attiecībā uz "Vienotību". Visi pārējie tiek nolīdzināti, maigi izsakoties, līdz ar zemi. Vienīgie pareizie ir JL & Co. Protams, es visu vienkāršoju, bet ne par to ir stāsts.
Tikko portālā uzrodas kāds, kas met kaut mazāko šaubu ēnu uz E. Repšes strīpainā uzvalka izcelsmi vai Valda Dombrovska politikas pareizību, tā šie pārdrošnieki tiek nolāmāti un padarīti par idiotiem. Un vēl par to var spriest vērojot "+" un "-". Jo skaistāka dziesma "Vienotībai", jo vairāk krustu sakabināti ;-) Tad kāda ir morāle? Ja neesat par JL & Co, varat tur nerādīties. Tur ir citi demokrātijas pamatprincipi, kas tādiem lauķiem, kā citāddomājošiem, nav paredzama un saprotama.
Kas no tā izriet? Varat izklaidēties parejoties ar pārspēku. Jāsaka gan, ka nekā unikāla tur nav. Bet izcelties ar mīnusiem var itin knaši, ja aiztiksiet kādu turienes elku. Laipni lūgti portālā, kur valda demokrātija un vārda brīvība ar vienu pareizu viedokli...
Jūs jau būsiet pamanījuši, ka man nepatīk neviens politiķis, kas nav spējīgs pamatot savu rīcību un nav spējīgs pamatot savu ienākumu izcelsmi. Tas pats attiecas uz "Vienotību". Ja man ir šaubas par viņu godīgumu, tad cieš visi neatkarīgi no piederības.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...