sestdiena, 2010. gada 10. aprīlis

Par negatīvismu!

Arvien biežāk un aktīvāk tautas balss interneta mēdījos nosoda A. Šlesera, A. Šķēles, u. c. pašmāju politiķus. Jo īpaši tas kaitina A. Šleseru no LPP/LC. Viņš redz nevarot pārdzīvot, ka sabiedrība esot tik ļoti negatīvi noskaņota pret viņu, kas atbalsta tikai tos 2% vēlētājus ar ļoti lieliem ienākumiem. Par pārējiem 98% viņš mēdz atcerēties tikai pirms kārtējām vēlēšanām. Interesanti, ko A. Šlesera k-gs cerēja no tautas sagaidīt? Puķes? Nēsāšanu uz rokām? Tie laiki ir pagājuši.
Tagad vēlētāji pieprasa partijām un viņu līderiem atbildēt par saviem vārdiem un darbiem. Ir jānes atbildība par tiem solījumiem, kas cilvēkiem doti. Un te vairs nelīdzēs ne nauda, ne iebiedēšana, ne šantāža, ne samākslota pozitīvisma LPP/LC kampaņa. Un tas lūk ir gaužām slikti - cilvēki tak beidzot ir atmodušies no sastinguma un sākuši domāt politiķiem nevēlamā virzienā. Cilvēki ir noguruši no tā, ka tādi vīri kā A. Šlesers bārsta solījumus pa labi un kreisi pirms vēlēšanām, bet kā vēlēšanas aiz muguras, tā solījumi tiek aizmirsti. Tā vietā, lai kaut ko darītu vēlētāju labā, aktīvi iesaistas savā personīgajā biznesā.
Un pēc tam šādi kungi brīnas, ka tauta ir tik negatīvi noskaņota, tik izmisusi un nomākta, ka daudzi nespēj to vairs izturēt un dodas meklēt laimi svešā zemē. A. Šleseram būtu jāatceras, ka ne jau cilvēki nespēj izturēt gaušanos un negatīvismu. Viņiem ir apnikuši solījumi un solītāji. Viņi grib reāli dzīvot, nevis saņemt kārtējos pozitīvos solījumus no A. Šlesera.

P.S. Mani un manas domas nekontrolē kaut kādi politiski spēki vai oligarhi. Kamēr neesmu uzpirkts, tikmēr esmu lojāls pats sev un savām domām ;-)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...