piektdiena, 2010. gada 2. aprīlis

Ziedosim trūcīgajām partijām...

Tuvojas kārtējais vēlēšanu bums, kad daudzi no mums sāks domāt par ko balsot. Tad atkal naksies izvēlēties, ko mēs gribam redzēt saeimā. Vai tiešām tos pašus klaunus un minhauzenus ko šobrīd?
TP, LPP/LC un JL kases manami ir papildinājušās.Bet jāatzīst ka mani māc pamatotas šaubas par TP un LPP/LC nākotni vēlēšanās. Ja mani neviļ nerra intuīcija, viņiem tur būs tāds aplauziens, ka 11-ās Saeimas vēlēšanas vairs nesagaidīs... Bet, tas nebūt nenozīmē ka turienes politiķi nepārmetīsies uz kādu glābšanas plostu, ar kuru varētu stūrēt tālāk politikas plašajos ūdeņos ;-)
Mani vienīgi šokē ziedojumu apmēri: Atis Slakteris no TP nez kur "sagrabinājis" 5000 Ls (nez vai patentējis spārnoto teicienu "nothing special"?); Andrejs Popovs laikam būs iztirgojis pusi savu īpašumu, jo saziedojis LPP/LC 10000 Ls... 
Interesanti vai šie dati KNAB neliekas aizdomīgi? Kur cilvēkiem šajos krīzes laikos tik daudz naudas? No omītes zeķes izvilka? Mans nerra deguns saož visai nepatīkamu smaku... Tā kā sasmērējušies šie kungi ar kaut ko būtu... 
Un tad vēl Normunda Vilnīša (KNAB šefs) savdabīgie izteicieni par nevēlēšanos kontrolēt partiju kases. Tas ar vairs nerada nekādu labo iespaidu par šo solīdo iestādi, kam būtu jāiedveš bailes korumpētos politiķos un negodīgos biznesmeņos.
Bet ja nu kāds iemestu tikai acs kaktiņu N. Vilnīša bankas kontos? Neo, kur gan tu esi... atsaucies... ;-)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...