otrdiena, 2010. gada 6. aprīlis

Cita acī skabargu redz, savā baļķi neredz!

Cienījamais Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze nebeidz pārsteigt savus vēlētājus un tos kas varētu būt viņa vēlētāji šā gada rudenī. Visiem ir labi zinama šī kunga reakcija pēc 2009. gada 13. janvāra notikumiem, kad G. Daudze pamanījās nonicināt visus ietekmīgākos nevardarbīgos politikas ietekmēšanas instrumentus, kas varētu būt Latvijas tautas (kas ir Latvijas republikas suverēnā vara) rīcībā: masu protesta pasākumus, referendumus un ārkārtas vēlēšanas, tos raksturojot kā haosu, kas "beigtos ar sacensību populistisku solījumu došanā". Un tagad šis kungs, kas pārstāv partiju Zaļo un Zemnieku savienību (ZZS), publiski paziņo Latvijas lielākajam laikrakstam "Latvijas Avīze", ka vēlētāji paši ir vainīgi pie tā, ka Saeimas deputāti krāpjas, zog un izmanto savu vēlētāju uzticību vissavtīgākajos nolūkos. 
Ja līdz šim kādam varbūt vēl bija palikusi kādas ilūzijas par politiķu nesavtīgumu un godaprātu, tad, manuprāt, pēc šāda paziņojuma ZZS izraka savu kapa bedri par vienu pēdu dziļāku... Gribētos godājamam G. Daudzes k-gam vaicāt, vai tikai viņš nepieder pie tās daļas, kas krāpj šo valsti? Un diezvai nodokļus var maksāt tie 200000, kas ir palikuši bez darba. Tātad šī daļa automātiski atkrīt. Interesanti, ka laikā kad visiem tika cirptas algas, samazinati pabalsti un pacelti nodokļi, Saeima nolēma sev atalgojumu nesamazināt. Un viens no Saeimas ir arī Gundars Daudze, kuram pietiek drosmes apvainot savus vēlētājus!
Varbūt godājamais G. Daudzes k-gs var paskaidrot, kā tas nakas, ka valsts gada laikā nav uzskatījusi segt  savas saistības pret saviem nodokļu maksātājiem, kas palika bez darba pagājušā gada sākumā. Tiesa, viss negrozas tikai ap Tapeksu un mani. Bet noteikti ir daudz citu līdzīgu gadījumu, kad valsts burtiski nepilda savas saistības pret saviem pilsoņiem. Pēc visa notiekošā valstī, Saeimas priekšsēdētājs uzdrošinas pārmest vēlētājiem, ka viņi paši ir vainīgi pie tā, ka cilvēki viņu ir ievēlējuši. Tagad es no tiesas ceru, ka nākamajā Saeimā šī netaisnība tiks izskausta. Ceru, ka nebūs tādu tipu kā G. Daudze, M. Segliņš, A. Šlesers un daudzi citi, kas neciena ne savus partijas biedrus, ne savus vēlētājus, ne savu valsti kuru apzog.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...