ceturtdiena, 2010. gada 8. aprīlis

Ekonomikas uzlabošanas plāns LPP/LC stilā!

LPP/LC kartējo reizi ir parādījuši savu interesi par tiem, kas atdeva par viņiem balsi iepriekšējās Saeimas vēlēšanās un nesenajās pašvaldības vēlēšanās. Varu tikai piekrist šā raksta autoram, kurš, dzīvojot pat daudzus tūkstošus kilometrus no Latvijas, saskata nejēdzības un idiotisma kalngalus. 
Pēc šī plāna sanāk ka tie kam alga ir līdz Ls 2500 - maksā pilnu nodokļu likmi! Tie kas saņem vairāk par Ls 2500 (pat ja 100000) maksā stingri noteiktu nodokļa likmi - Ls 625 (+/- kapeikas uz vienu vai otru pusi). Secinājums viens - cilvēki slīgs nabadzībā, bet tādi oligarhi kā A. Šlesers, A. Lembergs, A. Šķēle un citi savtīgi nelieši turpinās audzēt savus tauciņus... Interesanti, ka šie cilvēki, kas pelna tik lielas algas, nebūs daudz vairak kā 2% no vēlētājiem. Tātad, manāmi pietrūkst, lai iekļūtu to partiju skaitā, kas deldētu dibenus Saeimā. 
Jādomā ka tieši tāpēc radās uzņēmēju apvienība Par Labu Latviju, kuras redzamā daļa ir G. Ķirsons (kam jau ne visai smuki sanācis ar darbinieku apkrāpšanu un nodokļu nemaksāšanu), bet neredzamā daļa (pelēkie kardināli) ar bieziem naudas makiem -  A. Šlesers, A. Šķēle u.c. biezi tipiņi ar lielām ambīcijām. Tātad gaidīsim kā un kad šī apvienība sevi pieteiks Saeimas vēlēšanās. Gribu redzēt, kā šie mūslaiku Minhauzeni spēs apvienot Latvijas sabiedrību ar šādiem (ne)darbiem...
Vai tiešām balsosim par cilvēkiem, kas nepilda solījumus un kaļ plānus kā izlaupīt jau tā izlaupīto Latviju?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...