pirmdiena, 2010. gada 26. aprīlis

Ko sēsi, to pļausi!

Tā vien liekas, ka katru dienu cilvēki paliek arvien naskāki uz politiķu izsekošanu un lamāšanu par visām pieļautajām kļūdām. Vistrakakais ir tas, ka politiķi zin ka pirms vēlēšanām sabiedrības uzmanība tiek pievērsta visiem padarītajiem un nepadarītajiem darbiem, visiem izpildītajiem un neizpildītajiem solījumiem. Tomēr viņi joprojām atļaujas parādīt savu attieksmi par izrādīto uzticību savu un potenciālo vēlētāju acīs.
Tad nu jāsaka, ka daudziem jo daudziem "tautas kalpiem" ir radusies neārstējama atkarība. Te nav runa par smēķēšanu vai dzeršanu, bet te ir runa par spēli, tā dēvēto "Fermu", kur tiek audzēti dārzenīši un apzagti kaimiņi. Šī spēle ir saistīta ar www.draugiem.lv. Atkarība jau ir aizgājusi tik talu, ka daži no viņiem pilnīgi atklāti sakuši spēlēt šo spēli jau darba laikā. Un gods kam gods, dažs labs to jau ir uzodis un nostučijis TV3 raidījumam "Bez Tabu". Viena no pieķertajām personām ir Linda Mūrniece (JL). Protams, ir jau arī vesela kaudze citu politiķu: Artis Pabriks (SCP), Modris Lujāns (LPP/LC), ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Teikmanis u.c. sabiedrībā pazīstami cilvēki, kurus te nepieminu, jo viņi tomēr nav tautas kalpi... Nebūtu jau nekādu problēmu, ja vien šīs izdarības netiktu fiksētas darba laikā.
Te nu rodas jautājums... Vai tiešām ministrijās un Saeimā ir tik maz darba, lai notriektu laiku šādās spēlītēs? Parasti darba devējs tādu darbinieku atlaiž bez vārda runas. Tad varbūt ir Saeima var izskatīt iespēju, ka vēlētāji atsauc tos deputātus, kas nepilda viņu intereses, jeb ar savu darbību rada iespaidu, ka deputāti savas intereses vērtē augstāk, par savu vēlētāju interesēm. Bet šiem politiķiem, kas nosaka patreizējo valsts politiku, šādas prasības varētu būt kā dadzis acī. Tas kaitētu politiķu personīgajām interesēm un biznesam. Tad viņiem vajadzētu sekot gan savu nepadarīto darbu sarakstiem, gan to kā uz viņiem skatas sabiedrība, gan to ko par viņiem runā konkurenti. Bet kā saka paruna: ko sēsi, to pļausi!
Tad par ko vēlēsim rudenī? Par tiem kas neciena mūs ar daudzajiem neizpildītajiem solījumiem? Par tiem, kas noklusē patiesību pirms vēlēšanām un pēc tām nāk klajā ar "šoka terapiju"? Jeb par tiem, kas neskatoties ne uz ko izsaimnieko nodokļu maksātāju naudu?
Padomāsim par to...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...