pirmdiena, 2010. gada 5. aprīlis

Dievs svētī Lat... (atvainojiet) apetīti!

Nu tad beidzot Valdis Dombrovska k-gs deklarējis savus ienākumus. Bet kāda vilšanās - viņš izskatas tikpat labi piebarots ar naudiņu, kā viņa priekšteči - A. Kalvītis, A.Šķēle u.c. varenie tautas kalpi, kas to vien dara, kā cērp aitas (piedodiet - gribēju teikt tautu). Pat ja esam tik naivi un uzskatam ka tie Ls 40 000 ir daļa no Ls 125 000 lielā aizdevuma, tad jābrīnas - kura kredītiestāde ir tik naiva, lai dotu tādu naudu premjeram, kam pēc pusgada beidzas pilnvaru laiks? Un tad vēl pieplusosim SAAB un nekustamos īpašumus... Un rezultātā sāk ost pēc pērkama politiķa. Bet apetīte jau Latvijā politiķiem ir laba. Tā aug jo lielāka, ar katru atbildīgā postenī pavadīto mēnesi.
Bet es jau paredzu, ka, nevienā no valsts dienestiem, tas aizdomīgi neliksies. VID ar pievērtām acīm pievāks deklarāciju, KNAB zvilnēs savās četrās sienās kā jau to vislabāk prot... Un paies vēl pusgads, bet V.Dombrovska ienākumi būs daudreiz palielinājušies, un atkal nevienam tas neliksies aizdomīgi... Aizdomīgi liksies tas, ka tauta ir spējīga izdzīvot pat bez naudas.
Vai V. Dombrovskim ņirgāšanās par cilvēkiem sagādā tādu kaifu? Ko vēl partija Jaunais laiks (JL) spējīga sasolīt naivajiem vēlētājiem? Pēc manis veiktās aptaujas, kas noslēdzās vakar, vienīgi JL un SC (Saskaņas Centrs) ir cerības nonākt nākamajā Saeimā. Bet vai JL nav neērti vēlētāju priekšā? Tie cilvēki kuri spiesti savilkt jostas tikai tāpēc, ka premjeram likās taisnīgi visu slogu uzlikt uz tautas pleciem? Interesanti, kādu debesu mannu JL vēl solīs? Pēc visa spriežot, atlikušajām piecām partijām, kas šobrīd deldē krēslus parlamentā, šī privilēģija rudenī būs liegta. Tātad būs gaidāmas vēlēšanas un jādomā ka arī raganu medības... Protams, ar noteikumu - ka izsalkušās jaunievēlētās vārnas (partijas), sadomās knābt acīs vecajām, labi nobarotajām vārnām kas palika aiz borta vēlēšanās.
Labu apetīti, kungi...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...