ceturtdiena, 2010. gada 1. aprīlis

Par labu Latviju

A.Šleseram ir liela apetīte, bet smadzeņu tā pamaz... Interesanti, ar ko viņš gatavojas piekukuļot piekrāpto tautu? Ar jaunām pasaciņām? Saviem skaistajiem solījumiem? Lai dabūtu 40% balsu nākamajās vēlēšanās ir arī kaut kas jādara, nevis tikai jākuļ tukši salmi. Buldozera kungs aizmirsa, ka Latvijā ir cilvēki, kas vairs nekad neticēs politiskajiem spēkiem, kas šobrīd ir Saeimā. Varbūt tieši tāpēc radās uzņēmēju kustība "Par labu Latviju", aiz kuras stāv ne viens cits, kā pats A.Šķēle un A.Šlesers. Bet es netieku gudrs, kur palika tukšie solījumi? Jeb varbūt šī apvienība neko nesolīs un rīkosies ar nedemokrātiskiem līdzekļiem izmantojot visspēcīgāko argumentu - naudu un amatpersonu uzpirkšanu?
Un es varu ar patiesu prieku apgalvot, ka kamēr A.Šlesers man darbu neatradīs (un jādomā ka neatradīs), būšu viņa ļaunākais murgs. Ceru, ka viņš daudz murgos. ;-) Un šoreiz viņa vārdi ir patiesi:
Šlesers gan norādīja, ka šobrīd visu ir pārāk daudz negatīvisma, "piemēram viņš tiek "kritizēts ļoti bieži, sevišķi internetā, bet normāls cilvēks, katru pa dienu strādā, nevis kritizē citus internetā". Šlesers pieļāva, ka kritizētāji ir vai nu bezdarbnieki vai "tie, kas valsts iestādēs", vai arī politisku konkurentu algoti cilvēki.
Un diez vai A.Šlesers dabūs tos 200000 balsu, kuru cerības viņš ir pievīlis. Bet varbūt šī kustība jau vistuvākajā laikā pārvērtīsies par partiju, kas pārņems varu valstī ar vai bez tautas piekrišanas? Interesanti, ko LPP/LC cer iesaistoties valdības darbā? Nāk prātā tikai viens - sabotēt valdības darbu ar šantāžu. Jo ja jau JL uzaicināja LPP/LC savā komandā, tad ar viņu lēmumu jau būs jārēķinas...
Visu negodīgo politiķu ļaunākais murgs, vēlot patiesu patīkamu joku dienu, 
Nerrs
;-)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Priecāšos par jūsu izteiktajiem viedokļiem! Paldies par atsaucību.

Ar cieņu
Mārtiņš


nothing special... (A.Slakteris no Latvijas)
sava kabata katram tuvāka...